Vesannon mp-kerho

Vesannon mp-kerho ry on perustettu vuonna 2009. Yhdistyksen tarkoituksena on moottoripyöräurheiluharrastuksen, moottoripyörän hallintataidon sekä liikennekulttuurin edistäminen jäsentensä keskuudessa. Kerho on Smoton jäsenkerho. Smoton jäsenenä saamme monia jäsenetuja, edut löytyvät Smoton nettisivuilta. Vesanolla tapaamispaikkana ja yhteistyökumppanina toimii Rock Bar Wankkuri. Jäsenkorttia esittämällä voit saada alennusta Wankkurin sisäänpääsy maksusta.
 
Kerhon puheenjohtajana toimii 2016 toimintakauden ajan Salla Laitinen, sihteerinä ja rahastonhoitajana Anitta Pulkkinen. Hallituksen jäseniä ovat Marko Hammar, Esa-Pekka Pakarinen, Marko Pulkkinen ja Roope Marski. Varajäsenet Sari Jäntti ja Markku Lindi. Hallitus kokoontuu 1-3 kertaa vuodessa sekä aina tarvittaessa. Kerhon jäsenmaksu on vuonna 2016 40 €, maksu kattaa koko perheen jäsenyyden. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä kerhomme sihteeriin tai täyttämällä liittymiskaavakkeen Rock Bar Wankkurissa.
 
Tapahtumat sivuilta löytyy tietoa tulevista tapahtumista. Voit liittyä myös kerhon fb-ryhmään missä myös kerhon asioita tiedotetaan. Vuodelle 2016 on suunniteltu karting ajelua, keilausta, syysolympialaisia ja pikkujouluja. Kesäkuun alussa avustamme jenkkiautokerhoa kehitysvammaisille suunnatussa tapahtumassa Lohikeitaalla. Mp kerho lahjoittaa viidelle Vesantolaiselle nuorelle 70 e avustuksen mopokortin hankintaa varten. Hallitus päättää avustuksen saajat hakemusten perusteella. kesällä 2015 kokeilimme ennakkoon sovittuja yhteisiä ajoretkiä, osallistujamäärä oli vähäinen. Tämän vuoksi jätämme ne tänä vuonna väliin. Kannattaa kuitenkin ilmoitella ja kysellä kimppa ajelua, jos olet seuraa vailla reissuille. Uusia ideoita, toiveita, risuja/ ruusuja voi laittaa tulemaan sähköpostiin tai ottaa yhteyttä puheenjohtajaan, sihteeriin tai hallituksen jäseniin.